„DISTORSIUNI”, expozitie de fotografie marca Ionel Onofras


Intră acum și în grupul de

Ionel Onofraş invită sucevenii la vernisajul unei expoziţii de fotografie inedite, intitulată Distorsiuni, care va avea loc joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava, anunţă în cadrul unui comunicat de presă, Lorelai Mironescu, marketing specialist în cadrul shopping mall-ului.

„Distorsionez pentru că lumea nu este aşa cum credem noi că este. De exemplu, când suntem copii vedem lucrurile şi oamenii frumoşi, uneori doar lucrurile sunt frumoase, când iubim, îmbrăcăm iubitul sau iubita în haine pe care poate nu le merită, îl zugrăvim în culori care ne plac nouă, îl distorsionăm în mintea noastră şi mai târziu ne dăm seama că nu e ceea ce am crezut că e, că de fapt este o distorsiune la distorsiunea noastră iniţială sau poate este chiar realitatea…”, mărturiseşte fotograful Ionel Onofraş.

Potrivit aceleiaşi surse, vernisajul va avea loc în prezenţa artistului, expoziţia rămânând deschisă publicului sucevean în perioada 26 mai – 14 iunie, la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de