Dana Savuica si-a lansat parfumul la Suceava. Vezi unde a avut loc lansarea


Intră acum și în grupul de

Binecunoscuta Dana Săvuică s-a aflat sâmbătă, 4 iunie 2011, în incinta Iulius Mall Suceava, acolo unde şi-a lansat parfumul Challenge by Dana Săvuică, informează într-un comunicat de presă, grupul de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit documentului, vedeta s-a întâlnit cu admiratoarele sale la parterul shopping mall-ului, la magazinul D&P Perfumum, acolo unde a vorbit despre ultima ei realizare.

Vedeta a explicat că numele parfumului l-a ales ţinând cont de propria sa personalitate. “Challenge este un cuvânt puternic ce mă defineşte şi principiul care m-a călăuzit în viaţă. Provocarea de a merge mai departe, de a explora domenii noi în care să îmi pun amprenta prin creativitate şi imagine”, a declarat semnatara parfumului.

Challenge by Dana Săvuică a fost creat după o selecţie dintr-o mie de esenţe de flori şi alte ingrediente originare din Franţa. Dana Săvuică a preferat – ca note de vârf – bergamota, rubarba şi fructele exotice, tuberoza şi trandafirul ca inimă a parfumului, iar patchouli şi lemnul de santal ca note de bază.

“Noul produs cosmetic aromatic se găseşte în centrele D&P Perfumum, care comercializează şi parfumuri semnate de celebrii designeri de fashion Cătălin Botezatu şi Adina Buzatu”, precizează reprezentanţii Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de