Eveniment de top în Rădăuți: Campionatul Național de BIKE TRIAL 2024 și MICUL TRIALIST


Intră acum și în grupul de

Campionul național și internațional la bike trial, Iulian Zaharie,  îi invită pe toți iubitorii de sport să se alăture la două evenimente de neratat: Campionatul Național de BIKE TRIAL 2024 și MICUL TRIALIST. Acestea se vor desfășura în municipiul Rădăuți, în parcarea centrală, în data de 19 mai.

MICUL TRIALIST este un concurs dedicat copiilor și este conceput să fie cel mai mare eveniment de biciclete pentru cei mici din România. Cu un traseu special creat pentru siguranța și bucuria copiilor, concursul va include mini rampe și obstacole, cu categorii de vârstă pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani. Fiecare participant va primi un pachet de start, iar toți cei prezenți vor pleca acasă cu diplome de participare. În plus, câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii, iar cei de pe podium vor primi chiar și biciclete.

După competiția destinată copiilor, spectatorii sunt invitați să se bucure de spectacolul oferit de profesioniștii din România la bike trial. Campionatul Național de BIKE TRIAL va reuni cei mai buni rideri din țară, printre care și Iulian Zaharie, care va concura alături de ei.

Iulian Zaharie nu este doar un sportiv remarcabil cu o vastă experiență în competițiile de top, ci și un organizator dedicat, dorind să inspire și să motiveze tinerele talente. Prin acest eveniment, el își propune să promoveze sportul și să încurajeze activitatea fizică în rândul copiilor, având ca obiectiv atragerea a cel puțin 400-500 de participanți, grupați în cinci categorii de vârstă.

Pentru ca aceste competiții să fie posibile, este necesară implicarea comunității și a partenerilor. Organizatorii apelează la sprijinul sponsorilor și al partenerilor media pentru a face din acest eveniment un adevărat festival al ciclismului arătând că aceștia vor contribui nu doar la susținerea sportului local și național, ci și la promovarea unui stil de viață activ în rândul tinerilor și al copiilor.

Pentru mai multe detalii și informații despre aceste evenimente, puteți accesa pagina de Facebook a lui Iulian Zaharie: link sau puteți lua legătura cu ACS Sport Studio la numărul de telefon 0747 333 879 sau pe email la adresa [email protected].


Intră acum și în grupul de