La Galleria Mall Suceava se joaca “Ivan Turbinca”

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 23 iulie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Ivan Turbincă”, informează departamentul de PR al complexului comercial.

Potrivit aceleiaşi surse, din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris, direct la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii iulie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!