Iulius Mall asteapta micii suceveni la „Atelierul de vacanta”. Afla aici pana la ce data iti mai poti duce copilul la cercurile sustinute in incinta Librariei Carturesti


Intră acum și în grupul de

„Atelierul de vacanţă” organizat în incinta ceainăriei din librăria Cărtureşti, care propune copiilor prin diferitele activităţi de relaxare, altceva decât computer şi televizor, va rămâne deschis micilor suceveni până la data de 11 septembrie 2011, informează într-un comunicat de presă, departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

„Pentru a putea crea împreună, vom începe prin a ne cunoaşte şi prin a ne descoperi spaţiul oferit cu toate surprizele sale, iar odată acomodaţi, ne vom trage pernuţele de ascultat poveşti şi vom << citi >> lumea pe care personajele noastre o trăiesc prin sunete sau prin culori. Mai mult decât atât, vom crea din colaje şi vom << scrie >> în culori, propriile aventuri. În timp ce părinţii vor putea răsfoi o carte şi vor putea savura un cocktail de ceai rece, copiii vor descoperi o lume a artei, a jocului şi a poveştilor, o lume care transpune şi remodelează magia frumosului prin ochii unui copil”, oferă detalii gazdele librăriei cu dichis.

Aşadar, în fiecare marţi, de la ora 17.30, la Librăria Cărtureşti va avea loc Ora de joacă, cu Simona Covaliu, în fiecare miercuri, de la ora 18.00, Seara de poveşti, cu Sorina Puiul, în fiecare vineri, de la ora 17.30, Atelier de creaţie, cu Simona Covaliu şi în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, Atelier Origami, cu Luana Popa.


Intră acum și în grupul de