“Radio Killer” va concerta la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava invită sucevenii dornici de distracţie, vineri, 5 august 2011, de la ora 19.00, la un super concert marca Radio Killer, în cadrul căruia cei prezenţi vor putea câştiga zeci de premii, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii PR, din cadrul complexului comercial.

Potrivit aceluiaşi document, Radio Killer (adică Paul Damixie și Lee Heart) este considerată una dintre cele mai cool prezențe în zona new wave-ului de club din Europa. Hit-urile lor Lonely Heart și Be Free se numară printre cele mai importante și mai ascultate melodii din Franța, Marea Britanie, dar și din alte state din Europa.

Pentru un concert pe cinste, sucevenii sunt aşteptaţi vineri, la Galleria Mall Suceava!

“Familia Chiţ Chiţ” vine la Galleria Mall special pentru cei mici
Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 6 august, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Familia Chiț Chiț”, informează reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, din distribuţia piesei vor face parte – Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării”, asigură organizatorii.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava, copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

Magicianul Merlin și Pirații din Poveste îi aşteaptă pe cei mici la Galleria Mall

Sâmbătă, 6 august 2011, între orele 12.30 – 14.00, copii, părinții și bunicii sunt aşteptaţi la Galleria Mall Suceava, la întâlnirea cu Magicianul Merlin și Pirații din Poveste, anunţă într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

“Bineînțeles, nu vor lipsi îndrăgitele trucuri cu pachetele de cărți, aparițiile și disparițiile misterioase, și nici trucurile cu batista, bagheta sau pălăria magică”, asigură organizatorii.

Aşadar, micii curioşi ai familiei dvs. sunt aşteptați sâmbătă, la Galleria Mall Suceava!

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris!

În fiecare zi a lunii august, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de