Oferta fabuloasa pentru cei care doresc sa obtina un job in domeniul asigurarilor. Afla aici in ce context


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, scoate la bătaie, în perioada 4-11 august, un număr de 100 de locuri de muncă pentru postul – agent de asigurări.

Potrivit aceleiaşi statistici realizate de AJOFM, cele 100 de locuri de muncă destinate agenţilor de asigurări sunt valabile la nivelul municipiului. Paleta de opţiuni este largă în această perioadă a verii la nivel local şi pentru cei care sunt interesaţi să obţină un job ca şofer de autocamion (30 posturi), un loc de muncă pentru calificarea – confecţioner asamblor articole din carton (22 posturi), sau un loc de muncă pentru calificarea – lucrător salubrizare (15 posturi).

Sucevenii care sunt în căutarea unui loc de muncă mai pot opta, prin AJOFM, pentru unul din următoatele posturi: muncitor necalificat în agricultură (3), vânzător ambulant (3), lucrător comercial (2), mecanic auto (2), agent vânzări (1), ajutor-analist (1), asistent medical (1), casier (1), confecţioner asamblor articole din textile (1), consilier juridic (1), consilier vânzări (1), curier (1), director magazin (1), economist (1), electrician auto (1), jonctor (1), lăcătuş mecanic (1), muncitor necalificat la demolări (1), operator xerox (1), reprezentant comercial (1), şofer autoturisme (1), sondor (1), strungar (1), sudor (1), tâmplar (1), tractorist (TAF-1).

La nivelul municipiului Rădăuţi sunt disponibile 22 de locuri de muncă, din care: 9 posturi pentru calificarea – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide, 4 posturi pentru calificarea – bucătar, 4 pentru calificarea – barman, 3 posturi – agent vânzări, respectiv 2 posturi – lăcătuş mecanic.

Cea mai mică ofertă a locurilor de muncă se regăseşte în oraşul Gura Humorului, acolo unde sunt disponibile 8 locuri de muncă pentru calificarea – lucrător pentru salubrizare, respectiv la nivelul municipiului Câmpulung, acolo unde sunt vacante două posturi, pe calificările – bucătar (1), ospătar (2).

Cei interesaţi de una dintre ofertele prezentate mai sus, pot obţine relaţii suplimentare la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, sau telefonic, la numărul – 0230/523.279, int.104.


Intră acum și în grupul de