Sucevenii vor sa aiba judetul lor. Ultimul sondaj PSD releva ca peste 90 % nu sunt de acord cu schimbarea granitelor judetului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

“Peste 90 % dintre locuitorii judeţului Suceava nu doresc desfiinţarea judeţului.” Cel putin aşa arată rezultatele ultimului sondaj de opinie pe care PSD Suceava l-a realizat la nivelul judeţului în vara acestui an şi pe care preşedintele organizaţei judeţene Suceava a PSD, deputatul Cîtîlin Nechifor le-a dezvăluit joi într-o conferinţă de presă.

Cătălin Nechifor a declarat că un sondaj efectuat la comanda PSD a relevat că 92 % dintre locuitorii judeţului nu doresc desfiinţarea lui ca unitate administrativ teritorială şi a anunţat că va lupta din răsputeri să nu se întâmple acest lucru. „Pe suceveni nu-i interesează voievodatul lui Flutur”, a spus ironic deputatul social-democrat care a ţinut să sublinieze că se va lupta pentru ca judeţul Suceava să rămână în actuala structură.

„Nu ne lăsăm intimidaţi şi ne vom bate ca Suceava să rămână un judeţ puternic, cu oameni gospodari”, a menţionat liderul PSD Suceava.
El a precizat că sondajul de opinie a fost efectuat recent rezultatele fiind relevate săptămâna trecută.

Reamintim că la sfârşitul lunii iunie, Consiliul Judeţean Suceava a respins propunerea consilierilor USL de organizare a unui referendum prin care populaţia judeţului să fie consultată cu privire la eventuala reorganizare administrativă a ţării, după ce aleşii PDL au votat împotrivă.


Intră acum și în grupul de