Premii in valoare de 1.500 lei, la “Festivalul de folk Galleria 2011”


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava invită toți pasionaţii de muzică folk, în perioada 9-10 septembrie 2011, să se înscrie la Festivalul de folk Galleria 2011, anunţă reprezentanţii complexului comercial, în cadrul unui comunicat de presă.

Potrivit sursei menţionate, concursul va debuta vineri, 9 septembrie 2011, la ora 19.00, iar Gala laureaților și premierea va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20.00. Premiile totale ale concursului sunt în valoare de 1.500 lei.

Evenimentul va fi marcat și de un concert marca Magda Puskas și Zari, sâmbătă începând cu ora 20.00.

Mai multe detalii și informații se pot obține la numărul de telefon 0746/830.757.

“Cei trei purceluşi”, o piesa de teatru destinata copiilor, la Galleria Mall

Sâmbătă, 10 septembrie 2011, de la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 10 septembrie 2011, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Cei trei purceluși”, informează grupul de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit organizatorilor, din distribuţie vor face parte: Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Ne pregătim de școală la Galleria!

Galleria Mall Suceava invită sâmbătă, 10 septembrie 2011, toți școlarii, dar și preșcolarii la o întâlnire cu “Profesorul Trăsnit”. Copii vor confecționa împreună cu acesta ghiozdane personalizate pe care le vor purta cu mândrie în fiecare zi de școală! În plus, fiecare participant va fi recompensat cu mici cadouri din partea “Profesorului Trăsnit!”

“Aşadar, vă așteptăm sâmbătă la Galleria Mall Suceava pentru a vă pregăti copii de școală într-un mod hazliu și neconvențional”, transmit organizatorii evenimentului.

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris!

În fiecare zi a lunii septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de