Incepe admiterea de toamna la Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava. Vezi cate locuri disponibile mai sunt la facultatile din cadrul USV


Intră acum și în grupul de

Pentru admiterea din toamnă, care se va desfăşura în perioada 8-14 septembrie 2011, Universitatea “Ştefan cel Mare” (USV) din Suceava pune la dispoziţia candidaţilor 135 de locuri finanţate de la buget si 1.221 de locuri cu taxa.

O noutate a sesiunii septembrie 2011 la instituţia suceveană de învăţământ superior o constituie admiterea în premieră la cele două specializări din cadrul nou înfiinţatului Departament de Sănătate şi Dezvoltare Umană. Astfel, la Nutriţie şi la Diabet candidaţii se pot înscrie pe cele 10 locuri fără taxă, respectiv pe cele 20 de locuri cu taxa, iar la Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare sunt tot 10 locuri subvenţionate de stat si 19 locuri cu taxă.

Pe lângă locurile disponibile la zi la USV, se adaugă şi cele la forma de învăţământ la distanţă, mai exact 171 de locuri.

Singurele facultăţi din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava care şi-au ocupat locurile în totalitate în urma primei sesiuni de admitere organizată în luna iulie, au fost Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport si Facultatea de Ştiinţele Educaţiei.

Rezultatele admiterii din toamnă la USV vor fi afişate în perioada 14-16 septembrie 2011, la unele facultăţi aspiranţii la statutul de student trebuind să susţină şi probe de concurs, în zilele de 15, respectiv 16 septembrie.

Odată admişi la una din facultăţile dorite, viitorii studenţi au obligaţia de a se înmatricula în perioada 14-21 septembrie 2011.

Potrivit USV, 2.014 candidaţi au devenit deja studenţi după sesiunea de admitere din vara acestui an. Taxele de şcolarizare anuale la facultăţile universităţii sucevene sunt cuprinse între 1.600 şi 2.500 lei.


Intră acum și în grupul de