Liderul PSD Suceava cere dezbatere publica serioasa pentru stabilirea bugetului multianual al judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi, că PSD solicită o dezbatere publică privind bugetul multianual al judeţului Suceava pentru perioada 2012-2015 şi nu acceptă ca acest buget, care presupune strategia de dezvoltare a localităţilor judeţului să fie decis din birou de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Nechifor a spus într-o conferinţă de presă că la Consiliul Judeţean a fost anunţată o şedinţă de urgenţă pentru discutarea finanţării localităţilor judeţului în baza bugetului multianual 2012-2015.

El consideră că acest buget trebuie analizat şi găsite cele mai bune soluţii şi nu avizat fără nici o dezbatere publică.

„Gheorghe Flutur vrea să ia decizia singur, de la el în birou şi face presiuni asupra consilierilor. Nu ştiu ce e cu acest caracter de urgenţă pentru adoptarea acestui buget multianual. Cred că trebuie să facem analize, evaluarea investiţiilor, unde trebuie investit şi ce trebuie investit. Noi cerem o dezbatere publică amplă”, a spus preşedintele PSD Suceava.

El consideră că Gheorghe Flutur vrea să forţeze nota şi încearcă să forţeze şi votul consilierilor judeţeni care nu sunt membri ai PDL.


Intră acum și în grupul de