Diagnosticare auto gratuita, in parcarea Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Sucevenii vor beneficia în perioada 19-25 septembrie, între orele 10.00-19.00, de diagnosticări auto gratuite în cadrul campaniei de creştere a siguranţei în trafic iniţită de Unix Road Show, care se va desfăşura în parcarea Shopping City Suceava, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul shopping mall-ului.

Potrivit aceleiaşi surse, în cadrul Unix Road Show vor fi efectuate gratuit, pentru toate maşinile venite: verificări la sistemul de frânare pe standul de frână, verificarea amortizoarelor pe stand, implicit verificarea sistemului de iluminat.

În document se mai arată că fiecare testare va avea durata de aproximativ 5 minute, iar la sfârşitul verificărilor specialiştii Unix, asistaţi de reprezentanţii unităţilor service auto partenere vor oferi tuturor automobiliştilor suceveni detalii despre starea tehnică a autovehiculelor. De asemenea, cei prezenţi vor primi consiliere gratuită şi oferte pentru piese de schimb. În plus, fiecare pasionat de autoturisme se va putea înscrie în programul Card Auto Unix care oferă avantaje şi beneficii de fidelizare fiecărui membru al grupului.

Unix Auto este unul dintre cei mai importanti distribuitori de piese auto din Europa de Est, având sediul central în Ungaria şi un numar de peste 800 de angajaţi, în cele 20 de filiale deschise în România, în următoarele oraşe: Suceava, Botoşani, Iaşi, Bacău, Galaţi, Constanţa, Bucureşti, Buzău, Braşov, Târgu Mureş, Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Timişoara, Sibiu, Craiova şi Piteşti.


Intră acum și în grupul de