Psihologul Gigi Ghinea isi lanseaza la Suceava volumul „Cum m-am vindecat de nefericire”


Intră acum și în grupul de

City Gallery din incinta Shopping City Suceava va fi sâmbătă, 15 octombrie 2011, de la ora 13.00, gazda lansării volumului “Cum m-am vindecat de nefericire”, scris de psihologul Gigi Ghinea, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

Potrivit sursei citate, invitat special al evenimentului va fi Ema Tucaliuc, cunoscut psiholog din Suceava.

“Împărtăşindu-ne din propria experienţă de viaţă, psihologul şi omul de televiziune Gigi Ghinea ne va dezvălui metoda de vindecare pe care a descoperit-o în calitate de profesionist, dar şi de om obişnuit, aflat în căutarea echilibrului interior. Metoda doamnei Gigi Ghinea porneşte de la premisa că FERICIREA ESTE UN ACT DE VOINŢĂ şi poate fi dobândită de oricine urmează câţiva paşi simpli”, precizează Anca Ciutac.

„Cartea este o mărturisire a unei experienţe personale, este o exprimare sinceră a fiinţei, liberă de toate măştile unor roluri sociale sau profesionale. Împărtăşesc această experienţă a trezirii mele ca pe un dar celor care au nevoie de el. Totul se întâmplă din iubire. Iubirea de oameni, de semenii mei”, transmite scriitoarea.

Licenţiată în psihologie şi absolventă a unui masterat de psihoterapie analitică, Gigi Ghinea are o vastă experienţă în acest domeniu. Este cunoscută mai ales pentru apariţiile la numeroase emisiuni de radio şi televiziune.

Evenimentul este susţinut de Alexandria Librării, Editura IBU Publishing şi Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de