Peste o tona de bere la Oktoberfest, varianta de Suceava

Pentru trei zile, cel mai vechi festival din lume – Oktoberfest, se mută de la München la Suceava, în parcarea Iulius Mall, informează grupul de PR din cadrul complexului comercial.

Astfel, în perioada 14-16 octombrie 2011, de dimineaţa până seara, în parcarea Iulius Mall, organizatorii pun la dispoziţia sucevenilor peste o tonă de bere, la care se adaugă sute de kilograme de cârnăciori bavarezi şi alte produse tradiţionale, alături de mici şi grătare. De asemenea, pot fi degustate cele mai bune vinuri româneşti. Participanţii la Oktoberfest de la Iulius Mall Suceava se vor amuza în parcul de distracţie sau la concursurile de băut bere, ce vor fi recompensate cu premii substanţiale.

În document se arată că în fiecare seară, voia bună va fi întreţinută de interpreţi de muzică populară, dar şi de solişti de muzică uşoară. Printre artiştii care vor încânta publicul sucevean se numără Deepside Deejays, socotiţi artiştii anului în ţară, precum şi Direcţia 5.

„Barista Competition”, în Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava va fi în perioada 11-13 octombrie 2011, gazda unei competiţii regionale Barista, transmit reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, în cadrul evenimentului vor avea loc demonstraţii de preparare a cafelei de tip espresso, cappuccino, latte macchiato şi irish coffe, dar şi degustări şi competiţii legate de arta preparării cafelei. În urma a trei competiţii intitulate World Barista Championship, Latte Art şi Good Spirits (Irish Coffee) se vor califica pentru etapa naţională trei competitori din nordul ţării.

„*Barista Competition* din Iulius Mall urmăreşte, totodată, să familiarizeze consumatorii de cafea cu astfel de concursuri, să ofere informaţii corecte despre produse şi despre modul de preparare al unor reţete”, arată organizatorii.

Serile de poveşti la Cărtureşti – În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. În minunatul decor cu jucării şi cărţi “vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele de la Cărtureşti.

Dansuri de societate pentru prichindei, la Iulius Mall – În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial, copii învaţă dansuri de societate. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala de dans Boomdance.

Origami – Librăria Cărtureşti provoacă din nou publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telephonic, la numărul 0732/003.049

Teatru de Păpuşi “Puppet” continuă noua stagiunea în Iulius Mall Suceava. “Prichindeii din oraş şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme din această duminică, de la ora 12.00”, anunţă organizatorii.