„Stefanistii” se pregatesc de „Circ” si „Bere Gratis”


Intră acum și în grupul de

Ediţia din acest an a Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava care va avea loc joi, 13 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, va avea ca temă „Circul”.

Potrivit organizatorilor, la Balul Bobocilor 2011, “ştefaniştii” promit un spectacol incendiar de muzică, dans, amuzament, dar şi probe de cultură generală, menite să le testeze cunoştinţele celor 7 boboace care vor intra în competiţie.

„Ca în fiecare an, Colegiul Naţional << Ştefan cel Mare >> Suceava păstrează tradiţia şi organizează exclusiv concursul pentru alegerea << Miss Boboc 2011 >> . Boboacele vor trece prin trei probe de foc, care vor fi decisive pentru desemnarea câştigătoarei. Menţionez în acest sens, proba vestimentară de zi, proba vestimentară de seară, dans şi proba aptitudinilor (întrebări de cultură generală)”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Bianca Cocerhan, elevă în clasa a XII-a la C.N. „Ştefan cel Mare, în calitate de organizator.

Potrivit aceleiaşi surse, din juriu vor face parte oameni din presă, coregrafi, profesori, dar şi elevi ai colegiului.

Trupa care va concerta în acest an la Balul Bobocilor în cadrul aceluiaşi colegiu, va fi „Bere Gratis”. „În urmă cu trei ani, în cadrul aceluiaşi gen de manifestare, cei de la << Bere gratis >> au cântat preţ de 90 de minute, la cererea publicului din sală”, a completat pentru NewsBucovina.ro, Bianca Cocerhan.


Intră acum și în grupul de