Compania Teatrala Bucovina aduce in atentia publicului sucevean piesa de teatru “Iubeste-ma… America!”


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Compania Teatrală Bucovina (CTB) invită sucevenii miercuri, 26 octombrie 2011, de la ora 19.00, la Dom’ Polski, la piesa de teatru Iubeşte-mă… America!, transmit reprezentanţii CTB, într-un comunicat de presă.

“Această piesă este o comedie, premiată în Canada şi România, care prezintă povestea fascinantă a unei actriţe plecată de pe melagurile mioritice, Stela, si care o dată ajunsă pe pământul făgăduinţei, se lovește de o serie de obstacole, iar peripeţiile de adaptare, specifice oricărui emigrant din lume, o să vă aducă zâmbetul pe buze, dar și o mică lacrimă în colțul ochiului”, arată în comunicat reprezentanţii CTB.

În document se mai arată că regia este semnată de către maestrul AL.G. Croitoru, o personalitate marcantă a cinematografiei româneşti, regizor de film şi teatru, scenarist, poet si profesor de Arta Regiei de Film şi Televiziune şi Arta Actorului de Film şi Televiziune, la Facultatea de Arte a Universităţii Hyperion din Bucureşti, iar personajul Stela va fi interpretat de actriţa româno-canadiană Claudia Motea.

Precizăm că preţul unui bilet este de 15 lei. Acestea pot fi procurate apelând telefonic unul din numerele: 0740/662.810 sau 0726/378.217


Intră acum și în grupul de