Horia Brenciu va concerta în Shopping City Suceava. Afla aici cu ce prilej

Toţi pasionaţii de cumpărături şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, sâmbătă, 26 noiembrie 2011, începând cu ora 17.00, când se dă startul petrecerii preţurilor mici, alături de Horia Brenciu, invitatul special al serii, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul Shopping City Suceava.

Potrivit acesteia, clienţii vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să asiste la un show excepţional alături de invitatul special al evenimentului, Horia Brenciu, care va susţine un concert live alături de HB Orchestra.

“Toţi cei aflaţi la cumpărături se vor putea bucura de promoţiile tentante oferite de magazinele din Shopping City Suceava, concursuri cu premii şi dacă încă nu s-au hotărât asupra vestimentaţiei de sărbători le vom face cadou o ţinută perfectă din partea magazinelor Camiceria Italiana, Moda Miss şi Evel Mod. Între orele 17.00 şi 18.00 cumpărăturile de peste 100 de lei vor fi premiate cu cupoane de reducere”, transmite Anca Ciutac.

Reduceri până la 70%!

“Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva din ofertele magazinelor nostre: New Yorker, Champion, Raison d`Etre, Insense, Secuiana oferă discount-uri de până la 70%, Pada Murre de până la 60%, Erros, House of Art, Bad Axel, Elysabeta, Fox – reduceri de până la 50%, Office Shoes, Takko Fashion, Jolidon – până la 30% iar la Benvenutti aveţi 24% reducere în cele 4 ore de shopping precum şi 20% la Otter, Leonardo, Gatta, Dovani, Camiceria Italiana şi Be Fancy. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în B&B Collection şi cu reduceri de până la 70% în Marriounaud, bijuteriile au reduceri între 10 şi 40% la Sabrini şi Stil Biju, iar cele fantezie au reducere de outlet la Meli Melo. La PlusOptic ai discount de până la 50% la sute de rame, iar Media Galalxy te asteaptă cu reduceri de 20% la produsele semnalizate”, se arată în document.

“Şi pentru cei mici, magazinele au pregătit preţuri speciale. La Wenice puteţi achiziţiona produse cu preţuri mai mici cu 30%, la Vivo Kids cu 20%, iar la Evel Mod vă aşteaptă reduceri de până la 75% la anumite produse. Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert şi magazinul D’otto vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar la Sarra Blu reducerile sunt de până la 30%.

Promoţiile şi ofertele speciale vor continua şi în zona de food: KFC îţi măreşte porţiile Gratuit – la orice meniul KFC cumpărat primeşti o porţie mare de cartofi şi băutură, la Roti Grill ai 20% reducere la pizza şi shaorma, iar restaurantul Taco Loco te aşteaptă cu o reducere de 10%”, se arată în comunicat.

Cinema 7D

De asemenea, în parcarea Shopping City Suceava este amplasat un Cinema 7D – un concept nou de entertainment care combină tehnologia tridimensională cu senzaţiile tactile şi olfactive. Ochelarii speciali şi efecte senzoriale precum adieri de vânt, stropi de apă, gâdilituri, vibraţii sau atingeri la nivelul picioarelor sporesc adrenalina şi-l transpun pe privitor în mijlocul acţiunii. Sala are 12 locuri, cu scaune care se mişcă în 3 planuri şi sistem de sunet “ 5A1 hi definition”, spectatorul devenind eroul principal. “Cinema 7D se adresează tuturor categoriilor de vârstă, fiind o formă de distracţie palpitantă şi de neuitat. Este o experienţă unică pe care veţi dori să o retrăiţi cât mai curând şi unde puteţi urmări o multitudine de filme de scurt metraj cum ar fi: Hounted House, Forest Adventure, Haunted Raceway, Devil’s Mine Ride etc, preţul unui bilet fiind de doar 10 lei de persoană”, precizează Anca Ciutac.

loading...