Caravana Garfield poposeste in oras, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Caravana Garfield a pornit şirul evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă în Bucureşti, Sibiu, Vâlcea, Iaşi ajungând şi în Suceava duminică, 18 decembrie, între orele 15:00 – 19:00, în Shopping City Suceava, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, marketing specialist în shopping mall-ul sucevean.

Potrivit acesteia, celebrul personaj de desen animat Garfield aduce frumuseţea Crăciunului alături de Crăiasa Zăpezii, Spiriduşi şi Dragoni, împreună cu care îi invită pe toţi prietenii din Suceava la un eveniment deosebit în care: se va decora bradul, se vor organiza jocuri şi concursuri cu premii surpriză şi se vor realiza decoraţiuni deosebite pentru brad în atelierele de creaţie. De asemenea, toţi cei prezenţi se vor bucura de un program artistic deosebit.

“Garfield va da tonul colindelor lângă brad, va acorda, ca de obicei, autografe şi se va fotografia cu toţi cei prezenţi. Vă aşteptăm pe toţi să petreceţi câteva ore magice alături de Garfield şi de prietenii lui”, transmite Anca Ciutac.

În document se precizează că toţi cei care doresc să vadă ce surprize a pregătit Garfield pentru minunata lună a cadourilor, pot intra pe www.caravanagarfield.ro.


Intră acum și în grupul de