Dansuri de societate pentru copii la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în noua sală de dans de la etajul Iulius Mall Suceava, copii pot învăţa tainele dansului de societate, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala de dans Boomdance.

Origami – Librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall provoacă publicul sucevean să intre în fascinanta lume origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: [email protected] sau telefonic, la numărul 0732/003.049

Expoziţie de grafică – „Despre mine…” este genericul sub care şi-a reunit lucrările de grafică Sorin Ursan Delaclit. Peisajul, portretul şi natura statică, monocrome sau color, sunt genurile abordate de artist, a cărui expoziţie se află sub antetele Iulius Mall, Alianţa Pro Bucovina şi S.A.A.A.P.B.

„Vernisajul va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 16.00, iar auditoriul va asista şi la un program de muzică clasică. Lucrările de grafică ale lui Sorin Ursan Delaclit, autor care s-a remarcat şi prin virtuţile vocii sale, fiind tenor, vor rămâne la etajul centrului comercial până în data de 20 februarie 2012”, transmit organizatorii evenimentului.

Teatru de Păpuşi “Puppet” reia noua stagiunea în Iulius Mall Suceava, se arată într-un comunicat de presă. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme duminică, de la ora 12.00.

Feeria iernii se regăseşte la patinoarul Ice Dream, deschis la Iulius Mall Suceava pentru pasionaţii acestui sport alb. „Arena de gheaţă funcţionează zilnic între orele 14.00 şi 21.30, la tarifele de: 10 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 15 lei pentru adulţi la fiecare repriză de patinat, adică o oră şi jumătate pe ringul de gheaţă Ice Dream”, precizează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.


Intră acum și în grupul de