Concert extraordinar AKCENT, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava va găzdui duminică, 4 martie 2012, un concert susţinut de cunoscuta trupă AKCENT, se arată într-un comunicat de presă remis din partea organizatorilor evenimentului.

Potrivit acestora, single-ul Trupei Akcent “My Passion” este în plină ascensiune la nivel internaţional în Marea Britanie, Germania, Austria şi Elveţia, însă baieţii se află pe ultima sută de metri pentru lansarea hit-ului verii – “‘I’m Sorry”.

“Piesa va fi lansată la finalul acestei luni, urmând să se bucure foarte curând şi de un videoclip pe măsură. În plus, single-ul << Feelings on Fire >> se alătură celebrelor << Kylie >>, << My Passion >> , << That’s my Name >> şi nu numai, accedând la statutul de hit internaţional, aflându-se în plină ascensiune în topurile din Turcia şi Grecia”, se arată în document.

Oferte, fashion, premii

Pe lângă aceasta, de 8 martie clienţii Shopping City Suceava se vor putea bucura de oferte speciale în magazinele complexului comercial. “Duminică, 4 martie, începând cu ora 17:00 omagiem << Femeile de succes ale Sucevei >> – doamne şi domnişoare din Suceava pe care le cunoaştem atât prin realizările profesionale, cât şi prin cele personale. Femeile sunt invitate de onoare la un spectacol de excepţie ce va fi realizat de elevi de la Colegiul de Artă << Ciprian Porumbescu >> , care vor transforma feminitatea în artă prin intermediul unor ţinute neconvenţionale, alături de elevii de la Palatul Copiilor din Suceava care vor însufleţi atmosfera cu dansuri”, se mai arată în comunicatul de presă.

“Te provocăm la concursuri cu premii speciale pentru << Ziua femeii >> : seturi de cosmetice oferite de Mariounnaud, cine romantice oferite de Taco Loco, abonamente de Zumba oferite de Fucsia Gym, precum şi vouchere de cumparaturi”, asigură reprezentanţii shopping mall-ului sucevean.


Intră acum și în grupul de