„Targul Colectionarilor” revine la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Parterul Iulius Mall Suceava va găzdui în acest sfârşit de săptămână „Târgul Colecţionarilor”, un univers aparte, plin de mister, rafinament şi romantism al obiectelor de artă şi al antichităţilor, se arată într-un comunicat de presă remis din partea organizatorilor evenimentului.

Potrivit acestora, reîntâlnirea colecţionarilor şi anticarilor cu iubitorii de frumos va avea loc sâmbătă şi duminică, respectiv 3-4 martie 2012, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Atunci vor fi expuse spre vânzare variate obiecte din argint (statuiete, casete de bijuterii, tacâmuri, obiecte decorative), bijuterii din metale nobile împodobite cu pietre preţioase sau semipreţioase, piese din ceramică, ceasuri de colecţie, instrumente de scris sau pentru tabieturi (pipe, tabachere), sculpturi, picturi, grafică, icoane şi obiecte de cult, stampe şi efecte miltiare, dar şi tapiţerii şi piese de mic mobilier de epocă.

Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall Suceava. „Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance”, transmit iniţiatorii cursurilor.

Serile de poveşti la Cărtureşti s-au reluat în Iulius Mall Suceava, însă de acum în fiecare seară de vineri, de la ora 18.00, ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. „Citeşte Raluca Ioniţă, iar Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi cu ceai parfumat!”, transmit gazdele de la librăria suceveană.

Origami – În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. „Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: [email protected] sau telefonic, la numărul: 0732/003.049”, transmit reprezentanţii Librăriei Cărtureşti.


Intră acum și în grupul de