Targ de obiecte handmade, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava găzduieşte în perioada 23-25 martie 2012, respectiv în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10.00 şi 22.00, la parterul complexului comercial, „Târgul de obiecte handmade”, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii mall-ului sucevean.

Potrivit acestora, artiştii şi artizanii din Suceava expun spre vânzare articole special create în culorile primăverii. Podoabe, lumânări parfumate, origami, articole Quiling, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse obiecte decorative unicate, toate la preţuri foarte accesibile.
Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall Suceava. „Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance”, informează reprezentanţii Iulius Mall.

Serile de poveşti la Cărtureşti sunt în Iulius Mall în fiecare vineri, de la ora 18.00. “Ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Citeşte Raluca Ioniţă, iar Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi cu ceai parfumat!”, transmit gazdele de la Cărtureşti.

„Cupa Liceelor la Fotbal”, în Iulius Mall Suceava – Sportivii din 13 licee sucevene se vor întrece pe terenul sintetic de la etajul centrului comercial pentru a accede în etapa judeţeană. „Startul competiţiei se va da sâmbătă dimineaţa, 24 martie 2012, iar duminică se va decide finalista. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi face parte din calendarul de evenimente al proiectului << Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar >> . Etapa judeţeană va avea loc tot la Iulius Mall, la începutul lunii aprilie”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Origami – La Cărtureşti, în aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. „Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: [email protected] sau telefonic, la numărul: 0732/003.049”, transmit organizatorii evenimentului.

“Cupa Bucovinei” la dans sportiv – Duminică, începând cu ora 9.30, în Iulius Mall Suceava se va desfăşura concursul naţional de dans sportiv. “Până la ora 18.00, liceeni din Suceava se vor întrece pentru câştigarea trofeului. Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Boom Dance Suceava şi Federaţia Română de Dans Sportiv”, arată reprezentanţii Iulius Mall într-un comunicat de presă.


Intră acum și în grupul de