Finala Miss si Mister TuSiRomania, la Suceava. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Club Babylon din Suceava va găzdui vineri, 27 aprilie 2012, începând cu ora 22.00, marea finală Miss şi Mister TuSiRomania 2012, eveniment cu tradiţie pe plan local, aflat deja la cea de-a patra ediţie, informează într-un comunicat de presă, Nicolae Agafiţei, reprezentant al portalului sucevean.

Potrivit acestuia, tema ediţiei 2012 a finalei Miss şi Mister TuSiRomania se numeşte Army. “Probele vor viza latura artistică a concurenţilor şi capacitatea acestora
de a reacţiona în situaţii diferite. Publicul va avea ocazia să se delecteze cu o reprezentaţie marca Lucian Dragotă, iar spre deliciul tuturor fanilor vor fi invitati pentru a concerta băieţii de la trupa DeepSystem. Alături de aceştia va concerta şi Da Fleiva, artist aflat deja în topurile radiourilor din: Belgia, Israel, Rusia, Albania si Grecia”, precizează Agafiţei.

De asemenea, aceeaşi casă de discuri – Jhaps, care îi promovează şi pe cântăreţii mai sus menţionaţi, va aduce în premieră pe scena din Babylon două noi proiecte muzicale, ce îi are ca interpreţi pe “Amelie” şi “Ellise”.

“Portalul sucevean va oferi premii participanţilor care vor demonstra că merită să câştige titlul de Miss şi Mister TuSiRomania. Concurenţa va fi acerbă pentru că în competiţie şi-au anunţat participarea 16 de tineri, câştigători ai titlului de Miss şi Mister în cadrul liceelor din Suceava”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de