La Galleria Mall din Suceava, se joaca “O poveste posibila”


Intră acum și în grupul de

Teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta sâmbătă, 26 mai 2012, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “O poveste posibilă”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

”După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Aşadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Mall Suceava, copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!”, se arată în document.

Petrecere gratuită dedicată copiilor și vacanței, la Galleria

Galleria Mall Suceava în parteneriat cu spațiul de joacă pentru copii “Arlechino”, situat la etajul compexului comercial, invită toţi copii joi, 24 mai 2012, de la ora 15.00, la o petrecere gratuită dedicată vacanţei, informează reprezentanţii complexului comercial.

”Copii vor avea parte de distracție cu jocuri, concursuri, confetti, surprize și premii alături de cele << trei babe cotoranţe >> , animatoarele evenimentului.

Accesul este gratuit!”, transmit organizatorii manifestării.


Intră acum și în grupul de