Evenimentele saptamanii la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

COMUNICAT DE PRESA

Iulius Mall Suceava propune clienţilor săi evenimente de calitate. Târg de carte, vernisaje şi surprize pentru cei mici sunt indiciile bunei dispoziţii. Distracţia şi manifestările culturale definesc această săptămână la Iulius Mall.

Caravana BookLand este deschisă publicului sucevean din 16 octombrie 2012, în Iulius Mall, acolo unde va poposi timp de două săptămâni. Până pe 28 octombrie, târgul urban de carte BookLand este pregătit cu tombole, oferte speciale, promoţii şi peste 9.000 de titluri de la cele peste 70 de edituri participante. Pe lângă răsfoitul cărţilor, cei interesaţi pot opta şi pentru muzică, film şi jocuri de calitate. Totul va fi presărat cu momente artistice captivante, care să condimenteze latura urbană a târgului BookLand.

După o introducere în lumea literaturii, Iulius Mall propune şi o incursiune în spectrul artistic. Clienţii pot îmbina shoppingul cu o privire asupra expoziţiei „Bucovina – o perspectivă aeriană”. Vernisajul fotografic realizat de Ştefan Petrescu este deschis până pe 30 octombrie 2012. Suceveanul are în palmaresul său artistic realizări remarcabile, printre care şi lucrări pe teme istorice apreciate în Germania şi alte ţări occidentale.

Până pe 18 octombrie 2012, paleta evenimentelor culturale este completată de cele 20 de uleiuri pe pânză, reprezentând flori şi peisaje, expuse la Iulius Mall de pictorul Dan Nucu Nistor.

Princhindeii vor putea petrece după – amiezi de vis pe ritmuri antrenante. Iulius Mall organizează lecţii de dans, în fiecare luni, miercuri şi vineri, începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul complexului. Cei mici se vor lăsa purtaţi în paşi de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Atmosfera incendiară pentru tineri este promisă de Red Barons şi Lucian Darie. Artiştii sunt invitaţi vineri, începând cu ora 21.30, la Bowling Strikers Club Suceava. Concertul se anunţă a fi unul spectaculos pentru clienţii Iulius Mall.

Duminică, Teatrul de Păpuşi „Puppet” va monta în faţa micilor spectatori piesa „Nică fără frică”, de Nina Cassian. Mânuitorii de păpuşi vor fi prezenţi la Iulius Mall în fiecare sfârşit de săptămână, dând naştere numeroaselor piese de teatru captivante. Distracţia prichindeilor va continua cu minidiscoteca organizată în zona Kidsland.

Departament PR


Intră acum și în grupul de