Iulius Mall Suceava rasplateste dragostea cu un sejur in Venetia


Intră acum și în grupul de

Afis Dragostea se citeste pe buze_IM_SV_2013Comunicat de presă

Luna februarie, cea mai romantică perioadă din an, debutează la Iulius Mall Suceava cu o campanie plină de surprize – „ Dragostea se citeşte pe buze”. Îndrăgita destinaţie de shopping îşi invită clienţii să petreacă Valentine’s Day cu premii atractive, concursuri haioase şi în compania artistului îndrăgit.

Zilnic, în perioada 1 – 14 februarie 2013, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor fi răsplătiţi cu premii surpriză. Marele câştigător, desemnat prin tragere la sorţi chiar de Valentine’s Day, îşi va putea invita perechea într-un sejur de vis, pentru două persoane, în cel mai fascinant oraş: Veneţia.

Pe 14 februarie, între orele 14.00 şi 20.00, Iulius Mall îi aşteaptă pe tinerii îndrăgostiţi să participe la o serie de concursuri trăznite. Cele mai hotărâte perechi îşi vor uni destinele prin căsătorii pentru o zi, însă doar după ce trec de maratonul care să demonstreze trăinicia sentimentelor. Perechile participante vor putea spune „DA” după ce au parcurs cele cinci probea sărutului, a rezistenţei, a soacrei, a primului dans şi a bebeluşului.

De la ora 18.00, la etajul Iulius Mall, cuplurile sucevene vor participa la reuniunea săruturilor simultane. Cei care nu au găsit cadoul perfect pentru persoana dragă se vor inspira din prezentările noilor colecţii ale brandurilor din Iulius Mall. Pentru ca distracţia să fie completă, invitatul special al serii este Alex Velea.

Şi cei care preferă să-şi arate dragostea navigând pe internet vor fi răsplătiţi de Iulius Mall. În perioada 4 – 14 februarie, fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava care decorează o felicitare de Valentine’s pentru a o trimite persoanei iubite, intră în competiţia sentimentelor. Cea mai votată felicitare va fi premiată cu un week-end la munte.

Departament PR


Intră acum și în grupul de