Barbat din Fundu Moldovei, bagat la „balamuc” dupa ce a distrus locuinta fostei concubine


Intră acum și în grupul de

Un bărbat cu afecţiuni psihice din localitatea Fundu Moldovei, judeţul Suceava, a ajuns joi dimineaţă la Spitalul de Neuropsihiatrie Câmpulung Moldovenesc, după ce în noaptea precedentă  s-a răzbunat pe fosta concubină, o femeie cu 10 ani mai în vârstă decât el, distrugându-i locuinţa.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, femeia trăieşte în locuinţa socială a Căminului Cultural Botuş, iar miercuri noapte, în jurul orelor 22:00, peste ea a tăbărât fostul concubin. Supărat pe faptul că s-au despărţit iar femeia nu acceptă reîmpăcarea, bărbatul de 38 de ani, a spart pur şi simplu uşa de acces în locuinţă şi a distrus mai multe bunuri pe care le-a întâlnit în drum.

spital psihiatrie campulung moldovenesc

Mai mult, omul a aruncat pe geam un televizor şi o butelie după care a sărit la bătaie lovindu-şi fosta concubină peste faţă şi corp.

Conform surselor citate, prejudiciul creat se ridică la suma de 5.000 lei, iar faţă de agresor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire şi violare de domiciliu şi s-a dispus internarea bărbatului la Spitalul de Neuropsihiatrie Câmpulung Moldovenesc, fiind cunoscut cu afecţiuni psihice şi aflându-se în evidenţa acestei unităţi.


Intră acum și în grupul de