Targ de obiecte handmade, de Valentine’s Day, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Bucovinenii sunt invitaţi să petreacă o săptămână dedicată dragostei la Iulius Mall Suceava. Concursuri amuzante, târg tematic, expoziţie fotografică şi activităţi creative pentru copii sunt evenimentele organizate în următoarele zile în cadrul celei mai îndrăgite destinaţii de cumpărături.

Targ de handmade_IM_SV_2013În perioada 13 – 14 februarie 2013, parterul mall-ului va găzdui o ediţie specială de Valentine’s Day a Târgului de Handmade. Clienţii Iulius Mall vor putea alege cadouri unice pentru persoana iubită, artiştii locali prezentând o diversitate de bijuterii, ornamente şi accesorii lucrate manual.

Joi, 14 februarie, distracţia va defini atmosfera din Iulius Mall. Între orele 14.00 şi 20.00, Iulius Mall îi aşteaptă pe tinerii îndrăgostiţi să participe la o serie de concursuri trăznite. Cele mai hotărâte perechi îşi vor uni destinele prin căsătorii pentru o zi, însă doar după ce trec de maratonul care să demonstreze trăinicia sentimentelor. Perechile participante vor putea spune „DA” după ce au parcurs cele cinci probea sărutului, a rezistenţei, a soacrei, a primului dans şi a bebeluşului.

Cei care nu au găsit cadoul perfect pentru persoana dragă se vor inspira din prezentările noilor colecţii ale brandurilor din Iulius Mall. Pentru ca distracţia să fie completă, invitatul special al serii este Alex Velea.

Pe 14 februarie va fi desemnat şi marele câştigător al campaniei „Dragostea se citeşte pe buze”, care va pleca alături de persoana iubită într-un sejur de vis, pentru două persoane, în Veneţia. Până de Valentine’s Day, zilnic, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei sunt răsplătiţi cu premii surpriză. În acelaşi interval, fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall care decorează o felicitare romantică pentru a o trimite perechii sale intră în concursul „Be my Valentine”. Cea mai votată felicitare va fi premiată cu un week-end la munte.

Până pe 28 februarie 2013, cei pasionaţi de arta fotografică pot admira lucrări inedite la etajul Iulius Mall. Revista „Jupânu’”, în colaborare cu Centrul Cultural Bucovina şi Alianţa „Pro Bucovina” organizează expoziţia foto-grafică „Jupânu pune punctul pe (e)i!”. În cadrul evenimentului vor fi prezentate aproximativ 100 de imagini fotografice realizate de fotojurnalista Oana Şlemco şi desene satirice semnate de caricaturistul Mihai Pânzaru.

În fiecare luni, miercuri şi vineri, prichindeii pot lua lecţii gratuite de dans. Începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, cei mici vor fi iniţiaţi pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Miercuri, 13 februarie, năzdrăvanii sunt invitaţi la serile de poveşti organizate la Cărtureşti. Pentru dezvoltarea imaginaţiei, sâmbătă, 16 februarie, de la ora 12.00, la Kidsland, copiii vor participa la ateliere de creaţie, iar duminică, de la aceeaşi oră, în zona foodcourt, ştrengarii sunt aşteptaţi la spectacolul animat, oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

 Departament PR


Intră acum și în grupul de