Doua colectii semnate Catalin Botezatu si multe premii surpriza, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

P3030608Persoanele care s-au aflat, duminică seară, în incinta complexului comercial Shopping City Suceava, au avut ocazia să se delecteze cu un show de modă incendiar, marca Cătălin Botezatu, precum şi cu oferte speciale în magazinele din complexul comercial și cu premii de răsfăț pe măsura așteptărilor doamnelor și domnișoarelor.

Pentru că luna martie este cunoscută ca fiind dedicată femeilor, Shopping City le-a oferit  doamnelor şi domnişoarelor două prezentări de modă cu ţinute semnate de celebrul designer român. Prima prezentare a fost cea a Colecției Ego Man’s Fashion Concept, în care se pune accent pe imaginea bărbatului actual. Ego Man’s Fashion Concept își propune să cultive stilul românilor facilitându-le accesul la branduri internaționale de prestigiu, stilizându-le în funcție de stilul de viață și personalitatea fiecărui bărbat.

Sucevenii prezenți la eveniment au aflat că recomandările stiliștilor pentru bărbatul noului sezon sunt sacourile în carouri mari din amestec prețios de lână și cașmir, cele din catifea cu revere din satin, sau cele cu cotiere pentru ținutele smart casual. Eleganța impusă de noul sezon este exprimată de sacourile mai lungi, față de cele din sezonul trecut, prin pantaloni mai puțin conici, implicit mai confortabili, dar și prin culoarea vedetă a tuturor colecțiilor pentru bărbați, anume roșul. Elementele glam ale colecției au fost materialele luxuriante și inserțiile de culoare.

Au urmat apoi alte prezentări prin care modelele au adus pe podium cele mai puternice piese vestimentare ale reprezentanțelor găzduite de Shopping City Suceava.

P3030654În pauzele dintre prezentări, doamnele şi domnişoarele care au făcut cumpărături de minim 100 lei din magazinele shopping mall-ului sucevean au avut șansa să câştige: vouchere în valoare de 100 lei la B&B Collection şi şedinţe de machiaj, flori la ghiveci oferite de Baumax, vouchere de frumuseţe la Salonul D`Anais, cosmetice şi bijuterii Avon, ore de aerobic la Energy Fitness Club şi vouchere de cumpărături la magazinele din complexul comercial. Desigur, şi domnii au avut posibilitatea de a participa la tragerea la sorţi şi de a câştiga premii  pentru femeile din viaţa lor.

Femeile care acordă o importanță deosebită felului în care se îmbracă, au avut posibilitatea să afle care sunt tendințele sezonului primăvară-vară 2013, propuse prin colecțiile marilor designeri din străinătate. Aceștia din urmă și-au imaginat un anotimp colorat, plin cu flori și animale. Tot ei spun că, din garderobă nu trebuie să ne lipsească florile 3D, fustele creion, pantalonii până la gambă sau binecunoscutele bremude, transparențele îndrăznețe, dar și ținutele cu buricul la vedere. Designerii au reinterpretat imprimeurile de inspirație zoo, culorile metalice, neon, combinația alb/negru, creațiile de inspirație orientală cu broderii ample, tăieturile gen chimono sau cordoanele late.

Cel mai așteptat, dar și cel mai apreciat moment al serii a fost cel de la finalul evenimentului, când a fost prezentată cea mai recentă colecție ce poartă semnătura Cătălin Botezatu, ilustrată într-un show incendiar intitulat AVIATORUL. Aceasta este una dintre cele mai de succes colecţii ale celebrului designer, având ca sursă de inspiraţie cunoscutul film „Top Gun”. Colecţia cuprinde modele de lenjerie intimă şi costume sport pentru bărbaţi.

Tot duminică seara, după eveniment, la Alexandria Librării, a urmat sesiunea de autografe pentru audiobook-ul “Trei vieţi. Pedeapsa” în lectura lui Cătălin Botezatu şi Gabriel Duţu, după cartea autobiografică cu acelaşi nume, primul volum al trilogiei despre viaţa celui mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, scris de Monica Vlad. Înconjurat de zeci de admiratori suceveni, Cătălin Botezatu a oferit cu drag autografe tuturor celor care au venit să îl vadă de aproape.


Intră acum și în grupul de