Cartea “Consilierea pentru dezvoltare sociala si emotionala a copiilor cu aptitudini inalte” va fi lansata la Carturesti

Lansare carte Adina IgnatLibrăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava va găzdui vineri, 29 martie 2013, de la ora 18:00, lansarea cărţii “Consilierea pentru dezvoltare socială şi emoţională a copiilor cu aptitudini înalte”, scrisă de conf. univ. dr. Aurora Adina Ignat, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii librăriei sucevene.

“Propunerea tematică a doamnei Aurora Adina Ignat se înscrie într-un registru excepţional al temelor de elită din domeniul doctoratului, într-o manieră metaforică spus, o lucrare de elită şi pentru elite, cu o perspectivă de abordare specifică proceselor de dezvoltare socio-emoţională. Lucrarea nu permite însă numai o intervenţie singulară la nivelul unui program specific, ci propune şi o dezvoltare adaptată a unor linii de perspectivă atât de necesare unui sistem educaţional << vlăguit >> de perspective şi viziuni în relaţie directă cu subiectul copiilor cu aptitudini înalte”, a apreciat prof. univ. dr. Romiţă Iucu.

Evenimentul va fi prezentat de conf. univ. dr. Doina Maria Schipor, din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei.

loading...