Cartea “Consilierea pentru dezvoltare sociala si emotionala a copiilor cu aptitudini inalte” va fi lansata la Carturesti


Intră acum și în grupul de

Lansare carte Adina IgnatLibrăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava va găzdui vineri, 29 martie 2013, de la ora 18:00, lansarea cărţii “Consilierea pentru dezvoltare socială şi emoţională a copiilor cu aptitudini înalte”, scrisă de conf. univ. dr. Aurora Adina Ignat, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii librăriei sucevene.

“Propunerea tematică a doamnei Aurora Adina Ignat se înscrie într-un registru excepţional al temelor de elită din domeniul doctoratului, într-o manieră metaforică spus, o lucrare de elită şi pentru elite, cu o perspectivă de abordare specifică proceselor de dezvoltare socio-emoţională. Lucrarea nu permite însă numai o intervenţie singulară la nivelul unui program specific, ci propune şi o dezvoltare adaptată a unor linii de perspectivă atât de necesare unui sistem educaţional << vlăguit >> de perspective şi viziuni în relaţie directă cu subiectul copiilor cu aptitudini înalte”, a apreciat prof. univ. dr. Romiţă Iucu.

Evenimentul va fi prezentat de conf. univ. dr. Doina Maria Schipor, din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei.


Intră acum și în grupul de