Circul ”Acquatico Bellucci”, prezentat in emisiunea „Serviti va rog!”, revine la Suceava!


Intră acum și în grupul de

parlato-1Circul Acquatico Bellucci, mediatizat in cadrul emisiunii „Serviti va rog!”, revine la Suceava, in parcarea Iulius Mall, în intervalul 15-21 mai 2013, informeaza intr-un comunicat de presa, reprezentantii circului.

Potrivit sursei citate, Acquatico Bellucci va prezenta in fiecare seara un spectacol ce va incepe la ora 19:00, iar sambata si duminica va prezenta cate doua spectacole, unul cu incepere de la ora 16:30, iar al doilea, de la ora 19:00.

Familia Bellucci-Medini, artistii si colaboratorii Circului, aduc la Suceava un spectacol de divertisment de buna calitate, pentru un public de toate varstele.

Castigatorul „Leului de Aur” la Festivalul International de Arta a Circului Bucuresti, editia a IV-a, 2012, precum si a categoriilor Regie, Costume, Scenariu si Decor, a fost in vara trecuta gazda show-ului de televiziune „Serviti va rog” difuzat de ProTV, unde a avut un succes neasteptat la public si la critici. 

„Prezentam in program PIRATII – In cautarea fericirii fara sfarsit (cu artisti care au participat la Romanii Au Talent 2013), un spectacol in care traditia se imbina cu inovatia dand viata unei lumi fantastice, unde copii si adultii pot reincepe sa viseze. Printre acrobatii aeriene, comedie, decoruri si o atmosfera ireala, piratii capitanului Emertuck insotesc spectatorii intr-o calatorie incitanta, in cautarea fericirii fara sfarsit, intr-o lume cu splendide animale acvatice, iguane si serpi, porci spinosi si broaste testoase uriase, alaturi de simpaticii pelicani si pinguini, leul de mare si hipopotamul pigmeu. Nu vor lipsi nici infricosatorii crocodili si aligatori. De asemenea, se vor putea admira rechinii vii din Oceanul Pacific si inspaimantatorii pirania rosii din raul amazonian.

Va asteptam la Circ, nerabdatori sa dam mana cu dumneavoastra personal! Urmariti-ne pe facebook, pe pagina oficiala Circo Acquatico Bellucci pentru poze, noutati, promotii sau informatii”, transmit reprezentaníi Circului Bellucci.

photo


Intră acum și în grupul de