13 autospeciale ISU, mobilizate pentru stingerea incendiului izbucnit la Ambro SA


Intră acum și în grupul de

Incendiul care a izbucnit joi seara la un depozit al fabricii de hârtie Ambro SA Suceava a fost lichidat, vineri, la ora 13, în prezent fiind făcute cercetări pentru stabilirea cauzelor. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Marian Ruscan, a declarat că în incendiu au ars aproximativ 24.000 de metri cubi de deşeuri de hârtie, iar focul s-a manifestat pe o suprafaţă de zece mii de metri pătraţi.

Ruscan a menţionat că pentru lichidarea incendiului au fost mobilizate 13 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, inclusiv o autospecială de la ISU Botoşani, iar acţiunea de stingere a fost condusă de inspectorul şef al ISU Suceava col. Ion Burlui, sub coordonarea preşedintelui Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, prefectul Florin Sinescu.

În incendiu nu au fost înregistrate victime, persoane intoxicate sau rănite, iar în acest caz şi Poliţia a deschis o anchetă pentru distrugere.

Potrivit IJP Suceava, în acest caz s-a  întocmit un dosar penal de distrugere, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor şi concluziile specialiştilor privind cauza incendiului să se dispună procedural.

Incendiul de la depozitul de deşeuri de hârtie al Ambro SA Suceava a fost anunţat, joi seara, la ora 18.


Intră acum și în grupul de