O masteranda a Universitatii de Arte ”George Enescu” Iasi expune la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Afis-TAG-18-mai-PALAMARAsociaţia de artă „Nicolae Tonitza” (TAG) din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava organizează sâmbătă, 18 mai 2013, de la ora 18.00, expoziţia sub genericul „Crâmpeie de suflet”, se arată pe site-ul instituției de învățământ superior.

Potrivit sursei citate, lucrările vor fi expuse la etajul Iulius Mall Suceava.

Evenimentul reprezintă un prilej de a face o introspecţie vizuală asupra unei teme dezvotate de artista IOANA PALAMAR, masterandă a Universităţii de Arte George Enescu” Iaşi.

Expoziţia cuprinde un număr de 19 lucrări realizate în perioada 2009-2013 în diferite tehnici. Tema anotipurilor este redată ingenios, mai mult sau mai puțin, în mod direct de ochi.

OCHIUL devine o autoreprezentare  a „spaţiului” interior. Aşa cum mărturiseşte artista „şi un peisaj poate fi la fel de bine un «autoportret», pentru că reflectă felul meu de a fi, de a concepe arta, de a exista prin ea şi prin urmare de a respira!”.

Din colecţia artistei se pot remarca lucrările: Expresii (100 x 100 cm), Energie (50 x 70 cm) sau Primăvara (50 x 70 cm).

Expoziţia este cu vânzare şi poate fi vizitată începând cu 18 mai 2013. Lucrările vor fi expuse până în data de 8 iunie 2013.


Intră acum și în grupul de