„UN DAR MIC, PENTRU UN ZAMBET MARE”


Intră acum și în grupul de

image001

Ca preşedinte al comisiei de învăţământ, cultură, tineret, sport, din cadrul Consiliului Local am apreciat că evenimentele ce vor avea loc în Rădăuţi în preajma zilei internaţionale a copilului, pot fi coagulate în jurul unui scop nobil,  comun şi anume copiii Aşezământului  Sf. Ierarh Leontie Rădăuţi. Cu binecuvântarea arhimandritului Iustin Dragomir, Stareţul Mănăstirii Bogdana am reuşit să atrag alături de mine, într-un parteneriat dacă putem spune aşa, instituţii private dar şi de stat şi bineînţeles biserica.

Împreună am elaborat un program care cuprinde câteva manifestări pe care le dorim recreative pentru tinerii rădăuţeni, dar şi caritabile pentru cei cărora dorim să le oferim „UN DAR MIC, PENTRU UN ZÂMBET MARE”. Am scris acest slogan pe o urnă mobilă care va poposi la cursurile festive ale liceelor din oraş, la spectacolul Mircea Rusu Bând de la Casa de Cultură pe 31 mai, ora 20 şi itinerant pentru perioade mai scurte în diverse instituţii care doresc să contribuie la „zâmbetul”  final.

În debutul  spectacolului de luni va fi prezentat un scurt metraj despre aşezământ (http://www.youtube.com/watch?v=NslheneUpFQ). Spectacolul va  cuprinde momente artistice a caror protagonişti sunt elevii liceelor şi şcolilor generale din Rădăuţi, carora le mulţumesc pe această cale.  Aşadar vă aşteptăm să fiţi alături de noi începând de luni, 27 mai, ora 17.00, la Casa de Cultură. Fără îndoială suma care se va strânge nu poate acoperi adevărata lor necesitate, dar sperăm că prin efortul colectiv să îndulcim pentru o clipă copilăria celor forţaţi de viaţă să se maturizeze prematur.

                                                                                                                 Traian  Andronachi


Intră acum și în grupul de