Festivalul Bucovina Rock Castle, in Cetatea de Scaun a Sucevei. Vezi noutatile editiei din acest an (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

bucovina rock castle

O nouă ediţie a Festivalului Bucovina Rock Castle va avea loc în perioada 22-25 august în Cetatea de Scaun a Sucevei. Anunţul a fost făcut, vineri, de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a precizat, într-o conferinţă de presă, că acest festival, aflat la a treia ediţie, este aşteptat de public şi că în acest an va fi crescută alocarea financiară, dar şi perioada de desfăşurare de la trei la patru zile.

Şeful administraţiei judeţene a spus că vor participa trupe din România, Ungaria, Marea Britanie, Grecia, Macedonia, Ucraina şi Republica Moldova, fiind implicate 856 de persoane pentru acest spectacol care se va derula în Cetatea de Scaun a Sucevei. „Încercăm să creştem acest festival. Este o aşteptare foarte mare şi un public doritor de un astfel de festival”, a spus Nechifor care a menţionat că finanţarea va fi asigurată de Centrul Cultural Bucovina şi Muzeul Bucovinei.

Totodată, pe parcursul festivalului vor fi comercializate materiale promoţionale, cum ar fi tricouri personalizate sau afişe ale spectacolului. El a precizat că intrarea va fi gratuită şi se va percepe doar taxa de vizitare a Cetăţii de Scaun care este modică.

Festivalul „Bucovina Rock Castle” a fost lansat în 2011 ca o manifestare gândită în spiritul renaşterii rock-ului românesc prin tânăra generaţie.


Intră acum și în grupul de