Competitia Nationala de Descarcerare si Acordare a Primului Ajutor Calificat, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

cursuri_de_prim_ajutorInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, organizează Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat (Etapa zonă), ce se va desfăşura în zilele de 1 şi 2 iulie 2013, de la oa 08.30, în parcarea Iulius Mall Suceava, informează într-un comunicat de presă, plt. maj. Alin Găleată.

Potrivit acestuia, concursul reuneşte echipaje de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele: Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui şi Suceava.

Militarii vor fi supuşi, pe parcursul a două zile, la două probe – „Descarcerarea din vehicule” şi „Acordarea primului ajutor calificat”, prin care îşi vor testa deprinderile practice prin abordarea diferitelor scenarii de accidente.

Întrecerea are scopul de a îmbunătăţi pregătirea în domeniul descarcerării şi acordării primului ajutor calificat, dar şi de a identifica şi de a face schimb de bune practici în privinţa strategiilor de reducere a numărului de victime în urma accidentelor rutiere.

Competiţia se va desfăşura după următorul program:

Luni, 1 iulie:

Orele 08.30-09.00 – Festivitatea de deschidere;

Orele 09.00 – 14.00 – Desfăşurarea probelor de concurs;

Orele 14.00-16.00 – Pauză;

Orele 16.00-19.00 – Desfăşurarea probelor de concurs.

Marti, 2 iulie:

Orele 09.00-13.00 – Desfăşurarea probelor de concurs;

Orele 13.00-14.00 – Festivitatea de premiere.


Intră acum și în grupul de