20 de trupe din strainatate vor concerta la Festivalul „Bucovina Rock Castle” de la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un număr de 20 de trupe din țară și din străinătate vor concerta în perioada 22-25 august 2013, în șanțul de apărare al Cetății de Scaun din Suceava, în cadrul Festivalului Bucovina Rock Castle, a declarat directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu.

Potrivit acestuia, cea de-a treia ediţie a Festivalului Bucovina Rock Castle este organizată de Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina.

Ursu speră ca la ediţia din acest an să participe peste 7.000 de spectatori, la ediţia din 2012 numărul spectatorilor fiind 5.500. Costul biletelor pentru intrarea în Cetate va fi ca și la Festivalul de Artă Medievală, redus cu 25%, respectiv 1.5 lei per bilet.

La Bucovina Rock Castle vor concerta trupe din: Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria,  Grecia, dar şi din România, printre acestea numărându-se “Jinjer” din Ucraina, “Subscribe” şi “Guilty Parties” din Ungaria, “Superhiks” din Macedonia, „Last Hope” din Bulgaria, „Weathers” şi “Rejection” din Grecia, “Partizan” sau “Luna amară” din România.

Directorul Muzeului Bucovinei a ţinut să precizeze că acest festival este o manifestare ce a fost gândită în spiritul renaşterii rock-ului românesc prin tânăra generaţie.


Intră acum și în grupul de