Veste de ultima ora pentru fanii Festivalului International “Bucovina Rock Castle”. Detalii aici!


Intră acum și în grupul de

afis festival rockTrupa Partizan va concerta vineri, 23 august 2013, în locul trupei KREMA KAWA din Belgia, la Festivalul Internațional “Bucovina Rock Castle” care va avea loc în șanțul de apărare al Cetății de Scaun Suceava. Modificarea de ultimă oră a fost anunțată de organizatorii evenimentului, pe site-ul Muzeului Bucovinei.

Potrivit sursei citate, nonconformiștii artiști de la PARTIZAN au în palmares două albume (“Am cu ce” – 2002 si  “București” – 2003), un disc single (“Păpușea masculină”) și trei videoclipuri, dintre care unul interzis la televiziuni, dar vizionabil pe NET (“Dușmănia”), toate realizate în 2002 (celelalte două, difuzate de televiziuni, fiind “Fata mea” și “Banii). “Fata mea” a fost unul dintre hit-urile anului 2002 în România.

Reamintim că la Bucovina Rock Castle, prevăzut a se desfășura în perioada 22-25 august, vor concerta trupe din: Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria,  Grecia, dar şi din România, printre acestea numărându-se “Jinjer” din Ucraina, “Subscribe” şi “Guilty Parties” din Ungaria, “Superhiks” din Macedonia, „Last Hope” din Bulgaria, „Weathers” şi “Rejection” din Grecia, “Partizan” sau “Luna amară” din România.

“Acest festival este o manifestare ce a fost gândită în spiritul renaşterii rock-ului românesc prin tânăra generaţie”, a declarat directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, organizatorul evenimentului.


Intră acum și în grupul de