Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, cere USL sa nu desfiinteze, pe bucatele, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat joi că disponibilizările în masă reprezintă proba incompetenţei şi minciunilor USL. „Prin măsurile luate în ultima şedinţa, Guvernul USL da startul unui nou val de disponibilizări în masă. Este vorba de dată această despre pierderea locurilor de muncă pentru câteva mii de oameni din companii de stat”, a spus Flutur.

flutur 2

Liderul democrat liberal consideră că acest nou val de concedieri reprezintă o tristă realitate care arată încă odată că USL-ul nu este capabil să creeze noi locuri de muncă şi că promisiunile de a crea un milion de locuri de muncă nu au fost decât minciuni.  „Judeţul Suceava este afectat zi de zi de incompetenţa şi demagogia actualei guvernări.

 Prin măsurile luate de USL mai mulţi suceveni îşi vor pierde din păcate locul de muncă.

 Şi pe această cale le cer celor de la USL să nu desfiinţeze pe bucăţele judeţul, să nu mai desfiinţeze instituţii din judeţul Suceava, aşa cum au procedat cu Finanţele publice, pentru a nu lasă şi alţi oameni fără un loc de muncă”, a mai declarat senatorul PDL.

 Gheorghe Flutur arată că dezastrul guvernării USL este confirmat de datele recente furnizate de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, din care rezultă că şomajul este în creştere în judeţul Suceava, la această dată fiind înregistraţi un număr de 13.589 şomeri.  „Le cer guvernanţilor să sprijine mediul de afaceri prin măsuri concrete pentru a fi create noi locuri de muncă”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de