Cei mai buni dealeri auto din Suceava isi dau intalnire la prima editie a evenimentului “Mega Drive Test”. Detalii aici!


Intră acum și în grupul de

afis(1)Shopping City Suceava organizează în perioada 19 – 22 septembrie 2013, Mega Drive Test, un eveniment – expoziţie dedicat segmentului auto, care îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, motociclete, autoutilitare, autocamioane, echipamente şi aparatură pentru service auto, precum şi închirieri auto, şcoli de şoferi, servicii financiare şi asigurări, informează reprezentanții complexului comercial.

Potrivit sursei citate, timp de patru zile, parcarea Shopping City Suceava devine locul în care pasionaţii de maşini vor beneficia de cele mai noi oferte la o gamă diversificată de piese auto şi piese de schimb. În plus, cei care își doresc ca maşina lor să fie unică, la Mega Drive Test vor avea şansa de a afla care sunt ultimele tendinţe în materie de accesorii auto.

Expozanţii îi aşteaptă pe suceveni cu multe surprize, printre care un “Program Special de Drive Test”, în care curioșii putea testa cele mai noi modele de maşini prezente la expoziţie. În cadrul evenimentului Mega Drive Test, pe 21 septembrie, Asociaţia Specialiştilor Auto din România, în parteneriat cu Revista AutoTehnica organizează AutoTehnica Workshop, ce constă într-o micro-expoziţie de piese auto, scule şi echipamente pentru service auto, o întâlnire a service-urilor auto, organizată de A.S.A.R şi o serie de conferinţe tehnice susţinute de traineri specializaţi în domeniu.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor avea loc curse de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan LKN Frăţianu, Campion Naţional în 2011 şi Vicecampion în 2012. Evenimentul se bucură de implicarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

“Vă așteptăm la Mega Drive Test, unde veţi putea admira şi testa modele noi ale celor mai importante mărci de pe piața auto!”, transmit organizatorii evenimentului.


Intră acum și în grupul de