TSD Suceava dă peste nas PDL cu podul de la Virvata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Podul de la Vîrvata, lucrare a cărei modernizare a fost achitată de actualul lider județean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, în perioada când era șeful Direcției Silvice Suceava, dar neexecutată, a fost marți văruită de tinerii social-democrați suceveni.

Gestul TSD-istilor suceveni survine ca replică la declarațiile făcute la Gura Humorului, de șeful PDL, Vasile Blaga în care spunea că ”USL nu poate vărui cât a făcut Gheirghe Flutur”.

TSD Suceava a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că a început acţiunea de „văruire” a investiţiilor lui Gheorghe Flutur, în calitate de director al Direcţiei Silvice Suceava, arătând că în cadrul BPN al PDL care s-a desfăşurat la Gura Humorului, liderul PDL, Vasile Blaga, a lăudat investiţiile pe care Gheorghe Flutur le-a făcut în judeţul Suceava şi afirmat că USL nu vor zugrăvi ce a făcut Flutur în Bucovina şi în Suceava.

TSD Suceava arată că au început „văruirea” podului de la Vârvata pentru a evidenţia declaraţiile mincinoase făcute de unii oameni politici cunoscuţi şi a arăta sucevenilor că o promisiune trebuie şi îndeplinită, nu doar plătită din banii publici.

„Aşadar, domnul Flutur a plătit ceea ce a promis din bani publici, chiar dacă e o plată făcută pentru ceva ce nu  s-a realizat. Ce ar fi de zugrăvit în acest caz? Un pod închipuit de domnul Flutur?”, se mai arată în comunicat.

Totodată se precizează că podul respectiv a fost construit în anul 1928, iar  peste aproximativ 70 de ani, în perioada 1999-2000, când Gheorghe Flutur era director al DS Suceava, „dornic să le vină în ajutor bucovinenilor”, face o investiţie extrem de importantă, în valoare de 1,58 de miliarde de lei, iar în anul 2002, Curtea de Conturi, în urma unui control s-a consemnat prin proces-verbal, că această “investiţie” reprezintă de fapt un prejudiciu de lucrări cu capital neefectuat, dar achitat. „Dacă actualizăm valoarea acestui deserviciu adus sucevenilor, aceasta ar fi peste 6 miliarde de lei vechi”, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de