Expozitia de fotografie “La Femme”, semnata Daniel Penciuc, la Shopping City Suceava

La femmeShopping City Suceava va găzdui în perioada 21 noiembrie – 6 decembrie 2013, expoziţia de fotografie „La Femme”, aparţinând fotografului sucevean Daniel Penciuc, informează gazdele evenimentului.

Potrivit sursei citate, artistul revine la Suceava cu cea de-a doua expoziţie personală, sub genericul “La Femme”, care reuneşte 35 de fotografii realizate în perioada 2012 – 2013.

Vernisajul expoziţiei “La Femme” va avea loc în data de 23 noiembrie, la ora 17:00, în City Gallery din incinta Shopping City Suceava, iar fotografiile vor putea fi admirate până în data de 6 decembrie 2013.

„Feminitatea are multiple feţe, iar fotograful a încercat să le scoată în evidenţă pe cele mai reprezentative. Astfel imaginile suprind diverse stări şi ipostaze, de la inocenţă şi melancolie, la femeia romantică, elegantă, sofisticată şi evidenţiază frumuseţea femeii, frumuseţe pe care nu o vedem în viaţa de zi cu zi. Fiecare locaţie, ţinută şi personaj au fost  alese cu grijă pentru a contura cel mai bine imaginea pe care fotograful a dorit să o transmită. Fotografiile emană feminitate, senzualitate şi nu în ultimul rând frumuseţe naturală”, transmit organizatorii evenimentului.

Daniel Penciuc este un pasionat de fotografie din Suceava, care şi-a început activitatea fotografică în 2010.  Prima expoziţie personală, “Locuri şi meşteşuguri”, a fost expusă în perioada 2012 – 2013,în Suceava, Iaşi, Cluj şi Sibiu. A mai expus lucrări şi în cadrul expoziţiilor colective “Marea Hoinăreal㔺i “Marea Hoinăreală Iară”, în Iaşi, Suceava, Bucureşti, Sibiu şi Cluj.

Despre Daniel Penciuc, mai multe informaţii pe site-ul personal: www.penciuc.ro