„Cant si poem crestin la ieslea Mantuitorului”, la Shopping City Suceava

Afis cant si poem crestin la iesle (1)Asociația Cristia împreună cu editura Carmel Print organizează evenimentul  „Cânt și poem creștin la ieslea Mântuitorului”, care va avea loc vineri 13 Decembrie 2013, de la  ora 19.00, la City Gallery din cadrul complexului comercial Shopping City Suceava, informează într-un comunicat de presă iniţiatorii manifestării.

Potrivit sursei citate, cu acest prilej va fi lansată culegerea de poezii „Cuvinte pline de farmec” care aduce cinci clasici ai poeziei evanghelice românești, volum ce însumează aproximativ 380 de poezii. Poeții din această culegere au scris poezie creștină motiv pentru care au suferit cu ani de libertate sau chiar cu viața, care nu au fost tipăriți timp de generații.

În cadrul acestui eveniment și-au confirmat participarea următorii invitaţi:
Sanda-Maria Ardeleanu, Mircea Lubanovici, Nicu Tacu – interpret la nai din Chișinău, Republica Moldova și Florentin Clipa – reprezentantul Asociației Cristia.
Programul acestui eveniment are rolul să ne facă cunoștință cu poeziile lui Vasile Militaru, Costache Ioanid, Sergiu Grossu, Simion Cure și Valentin Popovici. Vor fi recitatori, cât și înregistrări audio și video cu poeții menționați mai sus, dar vor avea loc şi prelegeri pe marginea poeziei și a biografiei autorilor.

“Interpretul la nai Nicu Tacu ne va oferi un recital la nai, în special piese care ne vor introduce în atmosfera  sărbătorii Nașterii Domnului, iar evenimentul va fi moderat de Florentin Clipa, managerul Asociației Cristia.

Sperăm să avem un timp plăcut împreună și vă așteptăm cu drag să ne bucurăm cu ocazia acestei uverturi a Sărbătorii Nașterii Domnului”, se arată în document.