Balan: Nu avem nici o intelegere, nici cu PNL si nici cu PSD


Intră acum și în grupul de

balan 2-2013

Ioan Balan, presedinte Organizatiei Municipale Suceava a PDL:

„PDL a trecut in acest an printr-o transformare cu mai multe randuri de alegeri interne. Pe parcursul anului, am avut activitati politice si e important ca s-a vazut un suflu nou, din partea organizatiei municipale, o atractivitate fata de noi membri. Avem 1.600 membri noi si reactivati.

In CL ne-am facut treaba si am fost de acord cu unele din masurile initiate de Lungu si asta vine din obligatia noastra pe care ne-am asumat-o in 2012, cand am castigat Primaria cu Lungu -primar. Abordarea celor de la putere a fost ca ne-am situat de-o parte sau de alta partidelor de la putere. E un joc al USL pentru a-si atrage cand unii, cand altii simpatie. E o chestiune incalcita doctrinar la USL.

 Probabil ca la urmatoarele alegeri vor taxa asta sucevenii. Nu avem nici o intelegere, nici cu PNL si nici cu PSD. Nu consideram PNL un partid de dreapta cat timp e amestecat in USL. Sunt de dreapta doar cand vor sa isi atraga simpatia.

La  Suceava, vom sustine un buget care sa fie aplecat asupra culturii si sportului. E un an electoral puternic. Tendinta USL va fi sa faca proiecte care sa le atraga doar voturi si sa nu se bazeze pe necesitatile sucevenilor. Ne vom bate prin cei 10 consilieri.

S-a incheiat actiunea de daruire cadouri pentru copii in Suceava. A inceput pe 5 decembrie si nu se putea derula daca membrii BPL si oamenii de afaceri de la noi nu se implicau. Daca se vor mai strage fonduri pana de Craciun, vom mai face cateva actiuni de daruire cadouri familiilor nevoiase. Am daruit bucurie copiilor. Avem colegi cu salarii de pana in 1200 lei si au contribuit la realizarea actiunilor. Le multumesc foarte mult.”


Intră acum și în grupul de