Harsovschi: Facem apel la cei din USL sa nu mai taie fondurile la proiectele PDL ce trebuiau finalizate in mandatul acesta


Intră acum și în grupul de

 

lucian harsovschi 2013

Lucian Harsovschi, prim-vicepresedinte PDL:

„Daca in 2012 sucevenii au votat o administratie USL cu sloganul <<Dreptate pana la capat>>,  din 2013, prima dreptate a fost majorarea taxelor si impozitelor locale. Dupa asta au mai facut o mare dreptate si au majorat pretul la apa si canal, in liniste, ca sa nu fie scandal. Au desfiintat apoi mai multe posturi din administratie. Au majorat pretul la transport cu 10 %, iar in octombrie au tinut sucevenii in frig timp de 15 zile.

Investitiile lor au fost zero. Au taiat fonduri de la sport, de la cultura si chiar de la cimitir.  Nici macar aici nu au avut decenta sa lase bani ca la Itcani sa se faca alei in cimitir. Credem ca in 2014 cei de la USL trebuie sa fie atenti si sa prinda ce au promis in campania electorala. Facem apel la ei sa nu mai taie fondurile la proiectele PDL ce trebuiau finalizate in mandatul acesta.

Viceprimarii Sucevei nu prea au activitate. Vad doar amenzi date la TPL, cand viceprimarii trebuiau sa aiba grija de licente. Cei doi viceprimari nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor populatiei. Dupa un an si jumatate nu au nici un fel de activitate.”


Intră acum și în grupul de