Primaria Falticeni a dat startul sarbatorilor de iarna


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, 14 decembrie, la Fălticeni au debutat manifestările din cadrul programului „Sărbători de iarnă 2013”, se arată într-un comunicat transmis de  Primăria municipiului Fălticeni.

Potrivit sursei citate, Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” a găzduit a doua ediţie a concursului de dans „Christmas Dance”.  Pe scenă au urcat 29 de trupe din Fălticeni, Fântâna Mare, Boroaia, Bogdăneşti, Râşca, Leucuşeşti, Rădăşeni, Horodniceni şi Vadu Moldovei.

chrismas_dance_falticeni

Concursul s-a desfăşurat cu sprijinul financiar al Primăriei Fălticeni, în parteneriat cu Clubul Copiilor Fălticeni şi Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava. Pe lângă diplome şi cupe, primarul Cătălin Coman a împărţit 520 de pachete cu dulciuri concurenţilor.

Sărbătorile de iarnă continuă la Fălticeni cu inaugurarea Orăşelului copiilor, în prezenţa lui Moş Crăciun, vineri, 20 decembrie, ora 17 (Piaţa „Nada Florilor”).

La sfârşitul acestei săptămâni, duminică, 22 decembrie, Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” va găzdui „Festivalul Minorităţilor”, eveniment organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava.

Tot în parteneriat cu administraţia judeţeană sunt programate şi manifestările de sfârşit de an, în Piaţa „Nada Florilor”: 27 decembrie – „Spectacol de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou” şi spectacolul artistic la cumpăna dintre ani.

Premergător Revelionului din piaţa centrală, pe 31 decembrie Primăria Fălticeni îşi aşteaptă urătorii pe platoul din faţa sediului administrativ, se mai precizează în comunicatul Primăriei Fălticeni.


Intră acum și în grupul de