Teatrul studentesc “FabulinUS” prezinta piesa “Drum in jos cu inger”, pe scena USV

AFIS_Drum_inger (1)Sala Auditorium “Joseph Schmidt” va gazdui in zilele de 23 şi 24 ianuarie 2014, o reprezentatie a teatrului studentesc “FabulinUS”  al Universitatii “Stefan cel Mare”, care  va veni in fata publicului sucevean cu premiera piesei “Drum in jos cu inger”, dupa Oleg Bogaiev, o tragicomedie moderna, in care spectatorul se va regasi in toate registrele existentei  umane – comice, dramatice sau tragice, informeaza intr-un comunicat de presa, prof. univ. dr. Stefan Purici, prorector pentru imaginea universitatii.

“Sa fim atenti la strigatul ingerului, sa nu-l ratam in harmalaia nebuna a secolului nostru. Judecata de Apoi nu va veni… ea a venit deja si se desfasoara in fiecare zi a existentei noastre.

Complex prin mesaj artistic, dar si atitudine civica, << Drum in jos cu inger >> este un spectacol care, speram, va certifica, o data in plus, prezenta in oastea Melpomenei a unui teatru studentesc viu, bataios si… simpatic. Sunt tineri, sunt sinceri, sunt << FabulinUS >> !”, transmite Purici.

În document se mai arata ca “FabulinUS” este teatrul care forteaza limitele imaginatiei, teatrul nascut din dragostea pentru frumos, teatrul care s-a luptat pentru un loc sub soare in fiecare zi a existentei sale, care intra in al treilea an de activitate creativa.

Pretul unui bilet este 10 lei. Biletele pot fi procurate de la Observatorul Astronomic din Suceava.