Teatrul studentesc “FabulinUS” prezinta piesa “Drum in jos cu inger”, pe scena USV


Intră acum și în grupul de

AFIS_Drum_inger (1)Sala Auditorium “Joseph Schmidt” va gazdui in zilele de 23 şi 24 ianuarie 2014, o reprezentatie a teatrului studentesc “FabulinUS”  al Universitatii “Stefan cel Mare”, care  va veni in fata publicului sucevean cu premiera piesei “Drum in jos cu inger”, dupa Oleg Bogaiev, o tragicomedie moderna, in care spectatorul se va regasi in toate registrele existentei  umane – comice, dramatice sau tragice, informeaza intr-un comunicat de presa, prof. univ. dr. Stefan Purici, prorector pentru imaginea universitatii.

“Sa fim atenti la strigatul ingerului, sa nu-l ratam in harmalaia nebuna a secolului nostru. Judecata de Apoi nu va veni… ea a venit deja si se desfasoara in fiecare zi a existentei noastre.

Complex prin mesaj artistic, dar si atitudine civica, << Drum in jos cu inger >> este un spectacol care, speram, va certifica, o data in plus, prezenta in oastea Melpomenei a unui teatru studentesc viu, bataios si… simpatic. Sunt tineri, sunt sinceri, sunt << FabulinUS >> !”, transmite Purici.

În document se mai arata ca “FabulinUS” este teatrul care forteaza limitele imaginatiei, teatrul nascut din dragostea pentru frumos, teatrul care s-a luptat pentru un loc sub soare in fiecare zi a existentei sale, care intra in al treilea an de activitate creativa.

Pretul unui bilet este 10 lei. Biletele pot fi procurate de la Observatorul Astronomic din Suceava.


Intră acum și în grupul de