NICU ALIFANTIS va concerta in luna martie, la Suceava


Intră acum și în grupul de

mozaic tour afis 68x86_ales micCasa de Cultură din Suceava va găzdui joi, 13 martie 2014, de la ora 19.00, un concert susţinut de îndrăgitul artist Nicu Alifantis împreuna cu Mozaic Band, cu prilejul desfăşurării turneului naţional de promovare a celui mai recent disc al lor, intitulat “40 de ani de muzică – Mozaic”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii instituţiei sucevene.

Despre “Mozaic”, Nicu Alifantis spune că “este cel mai proaspăt album, pe care-l iubesc ca pe un nou-născut. Ce părinte nu-i poate dori odraslei sale tot ce-i mai bun. Vreau să-i pun lumea la picioare, să-l fac cunoscut, iubit, râvnit, căutat, lăudat, pentru că-i al meu şi sunt mândru de el. De ce 40 de concerte? Pentru că anul acesta am împlinit 40 de ani de când slujesc necondiţionat, cu mult drag, respect, iubire şi recunoştinţă în faţa Dumneavoastră, Publicul, şi vă datorez însăşi existenţa mea artistică. Este şi va fi un examen greu, extraordinar de greu, pe care mi-l propun, ca pe o provocare şi pe care, sper, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al bunăvoinţei Dumneavoastră, cei ce veţi fi alături de mine, să-l pot trece. Daţi-mi o şansă, promit să nu va dezamăgesc! Vă iubesc, Nicu Alifantis”.

Biletele costa 60 lei si se pot procura de la secretariatul Casei de Cultura din Suceava, intrare B, etaj 1, telefon 0230/523.718


Intră acum și în grupul de