Fost concurent de la MasterChef, prezent la Stransura de la Voitinel. Vezi despre cine este vorba.


Intră acum și în grupul de

Cu ocazia hramului Bisericii din Voitinel, Primăria şi Consiliul Local al comunei au organizat duminică, de Sfântul Ilie, serbarea câmpenească „Strânsura de pe Dealul Leahului”.

Printre cei care au luat parte la evenimentele de pe Dealul Leahului s-a regăsit și unul dintre foștii concurenți ai emisiunii MasterChef, Nicușor Coroamă, alături de soția sa. Nicușor Coroamă a devenit faimos la vârsta de 19 ani când a ajuns până în finala MasterChef  a sezonului 2. A luat locul patru, dar a uimit pe toata lumea gătind homar, foie gras și creme anglais, când el a crescut cu mămăligă și caș.

La evenimenetele prăgătite cu atenție de organizatori, localnicii au fost încântați de Formaţia „Local Bucovina” din Rădăuţi și de spectacolele susţinute de Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava, cu soliştii vocali Sorin Filip, George Finiş, Rodica Andronic, Lucica Păltineanu, Dana Dăncilă, Nicolae Vieru şi soliştii instrumentişti Leonard Zamă, Adrian Semeniuc, Ionuţ Tanţa, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Iulian Griga şi Dan Decebal Chitic.

Serbarea câmpenească a fost animată și de tinere talente locale precum Maria Magdalena Hrişcan, Costică Rusu, Raluca Hrişcă şi de un recital de melodii interpretate la nai de Gabriel Hurjui.


Intră acum și în grupul de