CONCURS Alexandria Librării! CÂȘTIGĂ aici 5 ghiozdane pline cu rechizite! Vezi care este INTREBAREA ZILEI


Intră acum și în grupul de

Este ultima șansă! NU ratați! Concursul Alexandria  Librării se prelungește pănă duminică, 14.09.2014, ora 20:00. Răspundeți la întrebările postate și intrați automat în extragere, care se va desfășura pe data de 15.09.214.

Ţi-ai pregătit copilul pentru şcoală? Dacă nu ai reuşit să achiziţionezi încă cele necesare începutului de an şcolar, te invităm la CONCURS.

Alexandria Librării și  NewsBucovina.ro oferă 5 premii constând în 5 ghiozdane echipate cu tot ce ai nevoie. Ce trebuie să faci? Este foarte simplu.

 

REGULAMENT CONCURS:

• intră pe site-ul www.newsbucovina.ro, secţiunea CONCURS de NOTA 10. In perioada, 6-11 septembrie 2014, după ora 09.00, te aşteaptă, zilnic, câte o întrebare (în total vor fi 5 întrebări);

• răspunsurile le găseşti pe site-ul Alexandria Librării: www.librariilealexandria.net

• trimite răspunsul la întrebarea zilei, pe adresa de e-mail [email protected], până la ora 20.00, împreună cu  datele tale personale (nume, prenume şi număr de telefon şi adresa de e-mail);

• desemnarea celor 5 câştigători se va face prin tragere la sorţi din rândul participanţilor care au trimis cât mai multe răspunsuri corecte;

• câştigătorii concursului vor fi anunţaţi joi, 11 septembrie 2014, urmând ca vineri, 12 septembrie 2014, aceştia să intre în posesia premiilor;

• este obligatoriu ca participanţii la concurs sa aibă domiciliul în judeţul Suceava.

 

Concurs de nota 10_640

1. Întrebarea zilei de sâmbătă, 6 septembrie 2014, este:

Cum se numeşte Campania organizată de Alexandria Librării în luna septembrie 2014?

 

2. Întrebarea zilei de duminică, 7 septembrie 2014, este:

În ce constă marele premiu din Campania “Paşaport spre Inţelepciune” organizată de Alexandria Librării?

 

3. Întrebarea zilei de luni, 8 septembrie 2014, este:

 

Care sunt partenerii Alexandria Librării implicaţi în organizarea campaniei “Paşaport spre Inţelepciune”?

 

4. Întrebarea zilei de marţi, 9 septembrie 2014, este:

Care este brandul de rechizite care organizeaza concursul “Desenează castelul viselor tale”?

 

5. Întrebarea zilei de miercuri, 10 septembrie 2014, este:

Care este procentul de reducere oferit in cadrul promotiei “Echipează-te de Back to School” ?

 

Alexandria Librării. Din 1950 îți pregătim ghiozdanul.  Suntem mândri de asta și ÎȚI MULȚUMIM!

Alexandria Librării este una dintre cele mai importante rețele de librării din țară. Apărută în urmă cu 6 decenii ca ”Centrul de librării”, compania deține în acest moment 30 de magazine specializate în 12 județe din România: Suceava (punctul de plecare și centrul de management), Bacău, Botoşani, Iași, Focșani, Buzău, Vâlcea, Sibiu, Arad, Mureș, Hunedoara și din august județul Neamț, suprafața totală de vânzare fiind de peste 11.000 mp.

Brandul ”Alexandria Librării” și actuala identitate vizuală au luat naștere în anul 2004. Numele amintește de Marea Bibliotecă din Alexandria. Sloganul Alexandria Librării: ”Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu” a devenit laitmotivul acțiunilor noastre.

Alexandria Librării crede în misiunea sa, crede cu putere în rolul pe care îl ocupă lectura în dezvoltarea individuală dar și a societății în ansamblu. Suntem o echipă tânără, dinamică, cu viziune. Proiectul ”Alexandria Librării” este un proiect realizat în timp, cu pași mărunți dar chibzuiți, aflat în continuă expansiune.”


Intră acum și în grupul de